Vælg en side

Om mig

Musikalsk relationsskaber, singer/songwriter,
underviser, igangsætter, coach, kunstner, legebarn, hustru, mor og Pippi

7

Methe Danefeldt

UDDANNET MUSIKLÆRER, LEDER AF GOSPELKOR OG UDGIVET ARTIST

Jeg er uddannet lærer og har i mange år arbejdet på en friskole bl.a. som musiklærer. Jeg leder et gospelkor og har udgivet to albums i eget navn; “Family Album” og “Perfectly Imperfect”. Jeg er drevet af, at skabe tætte og nærværende relationer mellem mennesker. At skabe en fælles hjerterytme i et stressfrit fællesskab, der smelter sammen til én enhed. Humor, respekt og autencitet er væsentlige værdier i mit virke som musikalsk relationsskaber.

Jeg er en dynamisk og udadvendt singer/songwriter, underviser, igangsætter, coach, kunstner, legebarn, hustru og mor.

Hele mit liv har jeg beskæftiget mig med leg og læring gennem kunst, musik og teater. Jeg ser livet meget humoristisk og er ikke bange for pailletter og store armbevægelser.

Pippi og mig

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt.” – Pippi

Pippi’s ord rammer rigtig godt min måde at være i verden på. Jeg er god til at udnytte det jeg kan, men er ikke bange for at kaste mig ud i anderledes og udfordrende projekter. Dette har resulteret i at jeg, har haft oprettet billedkunstkurser, musiklegestue, skrevet musik til børnefestival, arrangerer koncerter i mit soveværelse, leder et gospelkor, underviser i sang, har udgivet to albums i eget navn og startet min egen virksomhed som musikalsk relationsskaber.

I forbindelse med mit tidligere arbejde på Kolding Friskole, har jeg stået i spidsen for store projekter, såsom teater, musical, koncerter og startet teatersport som et nyt fag på skolen. Jeg kan ikke lade være – det er sådan jeg er som menneske.

“For megen lærdom kan knække selv den friskeste” – Pippi.

Hele mit liv har jeg beskæftiget mig med leg og læring, både gennem kunst, musik og teater. Min indgangsvinkel til undervisning af børn, har altid været præget af at følge børnenes nysgerrighed til verden, igennem leg. Jeg brænder for at få kulturelle oplevelser til at vokse mellem mennesker. Jeg ser det som en spændende og nødvendig udfordring, at være med til at fremme den musikalske del af børn og unges udvikling.

Jeg er af den overbevisning, at opdragelse gennem bl.a. musik kan hjælpe unge til at vokse op som ansvarsbevidste, kritiske og innovative mennesker med positive holdninger til livet.