Vælg en side

Om mig

PROFESSIONEL SANGER, Musikalsk relationsskaber, sangskriver, underviser, igangsætter, coach, kunstner, legebarn, hustru, mor og Pippi

7

Methe Danefeldt

PROFESSIONEL SANGER, SANGSKRIVER, LEDER AF GOSPELKOR, UDGIVET ARTIST og UDDANNET MUSIKLÆRER

Mit hjerte rummer en stor passion for sang og musik. Mit navn er Methe Danefeldt. Jeg er professionel sanger og ejer af virksomheden Bare Syng.

Mit arbejde er drevet af at skabe tætte og nærværende relationer mellem mennesker. At skabe en fælles hjerterytme i et stressfrit fællesskab, der smelter sammen til én enhed. Humor, respekt og autenticitet er væsentlige værdier i mit virke som musikalsk relationsskaber.

Omdrejningspunktet i både mit professionelle virke og personlige tilværelse har været leg og læring gennem kunst, sang, musik og teater. Jeg ser livet meget humoristisk og trives med pailletter og store armbevægelser.

Jeg leder et gospelkor i Vejle, hvor vi hver uge synger up tempo gospel og smukke ballader. Humøret er højt, vi har det sjovt, vi smiler og har en fest – for vi kan ikke lade vær’.

Jeg er sangskriver og har udgivet to albums i eget navn “Family Album” og “Perfectly Imperfect”. De kan findes på Spotify.

Jeg er uddannet lærer og har gennem 10 år arbejdet på Kolding Friskole som musiklærer med sang, musik, teater og bevægelse som speciale.

Jeg er kunstner, coach, legebarn, hustru og mor.

Pippi og mig

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt.” – Pippi

Pippi’s ord rammer rigtigt godt min måde at være i verden på. Jeg er god til at udnytte det, jeg kan og er ikke bange for at kaste mig ud i anderledes og udfordrende projekter. Dette har resulteret i, at jeg har udviklet billedkunstkurser og musiklegestue, skrevet musik til børnefestival, arrangeret koncerter i mit soveværelse og udgivet to albums i eget navn.

I mit tidligere arbejde på Kolding Friskole har jeg stået i spidsen for store projekter indenfor teater, musical, koncerter samt opstartet teatersport som et nyt fag på skolen.

I dag leder jeg et gospelkor, underviser i sang og musik og driver egen virksomhed som musikalsk relationsskaber.

Jeg kan ikke lade være – det er sådan jeg er som menneske.

“For megen lærdom kan knække selv den friskeste” – Pippi.

Hele mit liv har jeg beskæftiget mig med leg og læring, både gennem kunst, musik og teater. Min indgangsvinkel til undervisning af børn, har altid været præget af at følge børnenes nysgerrighed til verden, igennem leg. Jeg brænder for at få kulturelle oplevelser til at vokse mellem mennesker. Jeg ser det som en spændende og nødvendig udfordring, at være med til at fremme den musikalske del af børn og unges udvikling.

Jeg er af den overbevisning, at opdragelse gennem bl.a. musik kan hjælpe unge til at vokse op som ansvarsbevidste, kritiske og innovative mennesker med positive holdninger til livet.