Vælg en side

Services

Ved fællessang opnår vi en fælles hjerterytme

At synge med samme hjerteslag betyder, at vi synkroniserer hastigheden af vores puls, koordinerer vores vejrtrækning og harmonerer vores sangstemmer. Dette betyder ganske enkelt, at når vi alle synger fra hjertet, så opnår vi samme hjerteslag.

Fællessang har stor effekt på at sænke din puls og dermed kontrollere din vejrtrækning. Det er bevist, at når du udånder, aktiverer du vagusnerven, der går fra hjernestammen til hjertet og får hjertet til at slå langsommere.

Forskere har endda opdaget, at langsomme sange producerer mest synkronisering og dermed samme hjerteslag.

Fysiologisk set forbedrer sang din vejrtrækning, styrker din kropsholdning og mindsker muskelspændinger. Når du synger, så forbedres også din følelse af lykke, velvære og positivitet, og det i højere grad end hvis du passivt lytter til musik eller chatter om positive livsbegivenheder.

Kort sagt: Sang har en sund påvirkning på os – både fysisk og mentalt

4 ydelser

Sådan her får jeg jer til at synge

Opvarmning

Hvordan styrker det arbejdskulturen: Når vi synger sammen, stiger oxytocin niveauet, og det har betydning for din tillid og følelse af tilknytning til andre. Sang fungerer dermed som en katalysator for fællesskab mellem mennesker.

Hvad tilbyder jeg: Jeg hjælper med at skabe og bibeholde gode relationer mellem mennesker gennem sang og bevægelse. Med stor energi og indlevelse, guider jeg jer gennem forskellige sjove, fællesskabende og humoristiske sangøvelser og sange – en oplevelse med masser af bevægelse, energi og glæde.

Fællessang

Hvordan styrker det arbejdskulturen: Det er sundt at synge! Du bliver glad af at synge, og du bliver glad for at synge sammen med andre. Nogle af fordelene er, at du oplever et opløftet humør og overskud og en styrket følelse af samhørighed. Det er svært at være i dårligt humør og i konflikt, når vi synger sammen.

Hvad tilbyder jeg: Jeg besøger din virksomhed og igangsætter mødet, seminaret eller konferencen gennem morgensang. Jeg deltager ved pep talks for dine medarbejdere gennem fyraftenssang. Og ikke mindst hjælper jeg dig med at opretholde den gode vane fremover.

Musikalsk teambuilding

Hvordan styrker det arbejdskulturen: Få styrket relationer og fællesskab på tværs af arbejdspladsen. Med sang og leg byder jeg op til at have det sjovt på en helt anden og ny måde med ledere og kolleger.

Hvad tilbyder jeg: Jeg guider jer gennem et sjovt og underholdende repertoire af forskellige fællesskabende og humoristiske sangøvelser og sangoplevelser med masser af aktivitet, energi og glæde.

Gospelworkshops

Hvordan styrker det arbejdskulturen: Det er videnskabeligt bevist, at sang aktiverer følelsesmæssige og kreative områder i hjernen samt styrker bevægelse og motorik. En gospel workshop er et forløb fyldt med energi, humor og skønne sange – der er med andre ord garanti for godt humør!

Hvad tilbyder jeg: Vi synger up tempo gospel og smukke ballader – og alle kan være med. Vi begynder en gospel workshop med at varme op med sjove rytmer og sangøvelser. Herefter synger vi sange, som alle kan være med på. Vi synger opdelt i 3 stemmegrupper; sopran, alt og tenor.

Jeg havde hyret Methe til at stå for fællessang for nogle plejehjemsbeboere, og det var hun bare helt suveræn til. Ikke nok med at hun havde lavet et varieret sanghæfte, så var hun også god til at snakke til/med beboerne mellem sangene.
Der var en dejlig afslappet stemning all around og så synger hun jo bare godt – godt akkompagneret af Morten Husteds guitar.
Helene Sejr Atzen, Eventminister, Fællessang på Kolding Egnsteater.

Om mig

Methe Danefeldt

Mit arbejde er drevet af at skabe tætte og nærværende relationer mellem mennesker. At skabe en fælles hjerterytme i et stressfrit fællesskab, der smelter sammen til én enhed. Humor, respekt og autenticitet er væsentlige værdier i mit virke som musikalsk relationsskaber.

Jeg var til et team event hvor Methe var engageret til facilitere en ”start dagen med god energi session’. Min umiddelbare reaktion var, at hende måtte jeg bare have med til et team event, som jeg selv skulle facilitere et par uger senere. Ved begge sessioner fik hun alle med på at synge, klappe og grine. Det fede er, at ikke nok med at det bare var en super god start på dagen, var det også et boost til sammenholdet i teamet, fordi alle parader bliver skiftet ud med latter, sang, klap og et smil der bliver hængende. Methe er nu på min radar, til når jeg vil gøre noget godt for mit team og min virksomhed.

André A.W. Andreasen, Head of T&I Engineering, Vattenfall.

Tusind tak for et super godt arrangement i fredags. Kollegaerne er vilde med jeres fællessang og det er jeg virkelig også. Det blev en uforglemmelig julefrokost, som vi vil tale om mange år frem i tiden

Betty Andersen, Regnskabskonsulent ved Danske Diakon Hejm