Vælg en side

Services

Fælles hjerterytme i din virksomhed

Jeg kommer ud og igangsætter morgensang, fyraftenssang eller sang inden/under møder i din virksomhed og ikke mindst hjælpe jer til at opretholde den gode vane fremover. Det er sundt at synge! Nogle af fordelene er bl.a. løftet humør og overskud, en styrket følelse af samhørighed, bedre bekæmpelse af infektioner, stress, uro og bekymringer og stabil hjerterytme. Dertil kommer, at når vi synger sammen, så stiger oxytocin niveauet og det har betydning for menneskets tillid og følelse af tilknytning til hinanden.

Sang fungerer altså som en meget effektiv katalysator for fællesskab mellem mennesker. Det er svært at være i dårligt humør, når vi synger sammen! Mit formål er, at få den enkelte medarbejder til at blive en del af den fælles hjerterytme. Det er mennesker, som skaber en virksomhed og mennesker som trives skaber resultater.

Jeg er drevet af, at skabe tætte og nærværende relationer mellem mennesker. At skabe en fælles hjerterytme i et stressfrit fællesskab, der smelter sammen til én enhed.

4 ydelser

Sådan her får jeg jer til at synge

Fællessang

Det er sundt at synge! Man bliver glad af at synge og man bliver glad for at synge sammen med andre. Nogle af fordelene er bl.a. løftet humør og overskud, og en styrket følelse af samhørighed. Det er svært at være i dårligt humør, når vi synger sammen! Det er sundt at være i godt humør.

Jeg tilbyder at komme ud og at igangsætte morgensang eller fyraftenssang i din virksomhed og ikke mindst hjælpe jer til at opretholde den gode vane fremover.

Netværksopvarmning

Når vi synger sammen, så stiger oxytocin niveauet og det har betydning for menneskets tillid og følelse af tilknytning til hinanden. Sang fungerer altså som en katalysator for fællesskab mellem mennesker.

Jeg hjælper med at skabe, eller bibeholde gode relationer mellem mennesker gennem sang og bevægelse. Med stor energi og indlevelse, guider jeg deltagerne igennem forskellige sjove, fællesskabende og humoristiske sangøvelser og sange –en oplevelse med masser af aktivitet, energi og glæde. Det er svært at være i dårligt humør, når vi har synget sammen!

Musikalsk teambuilding

Få styrket relationer og fællesskab på tværs af arbejdspladsen. Med sang og leg byder jeg op til at have det sjovt på en helt anden måde end normalt med kollegaerne.

Jeg guider deltagerne igennem et sjovt repertoire af forskellige fællesskabende og humoristiske sangøvelser og sange –en oplevelse med masser af aktivitet, energi og glæde.

Gospelworkshops

”Man er altid i så godt humør efter en gospeldag!”

Vi synger uptempo gospel og smukke ballader, og alle kan være med.
En gospel workshop er et forløb fyldt med energi, humor og skønne sange – der er med andre ord garanti for godt humør!

Til en gospel workshop med mig varmer vi op med sjove rytmer og sangøvelser. Herefter synger vi sange, som alle kan være med på. Vi synger opdelt i 3 stemmegrupper: Sopran, alt og tenor.

Jeg havde hyret Methe til at stå for fællessang for nogle plejehjemsbeboere, og det var hun bare helt suveræn til. Ikke nok med at hun havde lavet et varieret sanghæfte, så var hun også god til at snakke til/med beboerne mellem sangene.
Der var en dejlig afslappet stemning all around og så synger hun jo bare godt – godt akkompagneret af Morten Husteds guitar.
Helene Sejr Atzen, Eventminister, Fællessang på Kolding Egnsteater.

Om mig

Methe Danefeldt

Jeg er drevet af, at skabe tætte og nærværende relationer mellem mennesker. At skabe en fælles hjerterytme i et stressfrit fællesskab, der smelter sammen til én enhed. Humor, respekt og autencitet er væsentlige værdier i mit virke som musikalsk relationsskaber.